Results 1 to 2 of 2
  1. Spirit of the Arrow Bi Female
    IGN: MariettaRC
    Server: Windia
    Level: 200
    Job: Bowmistress
    Guild: KoopaForce
    Alliance: KoopaEmpire

    Default 160 speed shows as 140.

    Describe the problem. Be as specific as possible!:
    I should have 160 speed (+30 from Archer Mastery, +12 from weapon, +18 from equips) but it shows as 140. I have no idea if this is just a visual bug or that I do in fact have 140 speed now as I can't seem to go below 140 when I unequip my stuff nor did I notice a change in my speed (I could have gotten slower and not know it, idk).

    Images of problem

  2. Default Re: 160 speed shows as 140.

    Mine's capped at 140 too (34 from equips, 30 from mastery), but I've noticed that with decent haste, I can get to 160 (and its actually faster; takes 9 seconds to travel a certain distance vs. 10 seconds without, though that could be inaccurate timing on my part. I'll test longer distances tomorrow).


    Ps. Ignore my vastly inferior range ):

    Edit: Just tested. Walking across all of magatia without decent haste: 37 seconds.
    Walking across magatia with decent haste: 32 seconds.

    Confirming that there is a difference, and that 140 is indeed 140, and that 160 is obtainable, through skills and not innate.
    Last edited by Retalion; 2012-02-08 at 12:58 AM.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts